Карагергьовата къща за гости, с. Ковачевица има капацитет за настаняване  26 места, разпределени в 3 двойни, 4 тройни и 2 четворни стаи, просторна трапезария с напълно оборудвана кухня, всекидневен кът с мека мебел и камина.

Карагергьовата къща е слънчева и уютна, Разположена е в архитектурно-историческия резерват село Ковачевица, в община Гърмен, в юго-западната част на Родопите, на 23 км, северо-източно от гр. Гоце Делчев

vila-kovachevitsa (1) vila-kovachevitsa (4) vila-kovachevitsa (8) vila-kovachevitsa (13) vila-kovachevitsa (23) vila-kovachevitsa (38)

Предлагаме Ви изцяло реновирана, комфортно обзаведена къща, съобразена изцяло със самобитната архитектура в селото, оборудвана със всички удобства за вашия приятен и безпроблемен престой. Сградата е с централно парно отопление и цифрова телевизия.

Всяка една от нашите 9 напълно обзаведени стаи разполага с комфортно легло тип спалня, собствена баня с тоалетна, телевизор с кабелна телевизия, като в 3 от стаите има допълнително легло за трети гост

Къщата разполага с просторна трапезария с над 20 места, с кухня оборудвана с всички необходими за приготвяне и консумиране на храна и напитки, уреди и посуда.

Всекидневния кът на къщата, който е естествено продължение на трапезарията е аранжиран с мека мебел, камина и 32 инчов плоскоекранен телевизор с цифрова телевизия.

vila-kovachevitsa (19) vila-kovachevitsa (20)vila-kovachevitsa (32)